Wednesday, July 20, 2022

12:00 noon                       Registration table open

1:00-1:50 pm                   “Front Office Success and Scheduling Strategies”

                                        Joy Gibb, ABOC–1hr ABO/CPC 

2:00-2:50 pm                   “Telephone Triage 101”

                                         Joy Gibb, ABOC—1hr ABO/CPC

3:00-3:30 pm                   Break

3:30-4:20 pm                   “Avoiding Redo’s”

                                        Joy Gibb, ABOC—1hr ABO/CPC

5:30-6:30 pm                   Welcome party- casual fare and root beer floats

Thursday, July 21, 2022

7:00am                                            Registration table open

8:00-9:50am                   “Making Customer Service Magical”

              Joy Gibb, ABOC—2hr ABO/CPC

10:00-10:50am                “Fundamentals of Accomodation”

                                           Todd Lossone, Essilor- 1 hr ABO (CPO pending)

11:00-11:50am                “Welcoming Patients to Presbyopia”

                                           Todd Lossone, Essilor- 1 hr ABO (CPO pending)

12:00 to 1:30 pm            Lunch on your own

1:30-2:20 pm                   “Troubleshooting Progressive Lenses”

                                          Todd Lossone, Essilor- 1 hr ABO (CPO pending)

2:30-3:20pm                    “Transitions and Polarized-Better Together”

                                           Todd Lossone, Essilor- 1hr ABO (CPO pending)

3:30-4:30 pm                   AOA Speaker / WPA Meeting

4:30-7:00 pm                   Exhibit Hall-Appetizers and Drinks

Rodeo

Friday, July 22, 2022

7:30am                              Registration table open

8:00-8:50 am                   “2 Eyes, 1 Brain, What Could go Wrong?”

                                           Paige Shoven, MEd, ABOC –1hr ABO, CPC

9:00-9:50 am                   “How to Hire Within the Practice”

                                           Paige Shoven, MEd, ABOC—1hr ABO, CPC

10:00-11:50am                “Chairside Assisting for Laser Procedures”

                                           Alissa Coyne, OD, FAAA, FASOS & Lindsay Sicks, OD, FAAO, FIACLE, FSLS—2hrs CPC

12:00-1:50pm                  Exhibit Hall-Lunch

2:00-2:50pm                    “Laser Tissue Interaction”

                                           Alissa Coyne, OD, FAAA, FASOS & Lindsay Sicks, OD, FAAO, FIACLE, FSLS—1hrCPC

3:00-3:50pm                    “Intraocular Pressure Measurement”

                                           Lindsay Sicks, OD, FAAO, FIACLE, FSLS—1hrCPC

 

Saturday, July 23, 2022

7:00am                                            Registration table open

8:00-9:50 am                  “Case History Essentials”

                                           Lindsay Sicks, OD, FAAO, FIACLE, FSLS—2 hr CPC

10:00-10:50 am                   “Pharmaceuticals and the Eye”

                                           Alissa Coyne, OD, FAAA, FASOS—1hr CPC

11:00-11:50 am               “Triaging Anterior Segment Laser Procedures: Pre-operative and Post-operative Patients”

                                           Alissa Coyne, OD, FAA, FASOS—1hr CPC

Full conference & day registration rates

Early Bird Registration

Member OD $500 Non-Member OD $625

Paraoptometric $325

Registration after June 1, 2022

Member OD $575 Non-Member OD $700

Paraoptometric $375